Vrijwilligers algemeen

Dit fantastische- en spectaculaire evenement zou niet georganiseerd kunnen worden zonder de hulp van vrijwilligers. Zowel van de kant van Rang Pang ( de keurders, de vlaggers, alle baanposten en alle “vliegende kieps” als wel uit Nieuw-Vennep (medewerkers van OV-Beatrix, trekkerchauffeurs, EHBO’s , verkeersregelaars, Brandweer Stichting Paraat etc. etc. ).

Natuurlijk kunnen we altijd hulp in de vorm van vrijwilligers gebruiken. Wil je ook je steentje bijdragen aan dit evenement geef je dan op met behulp van onderstaand Vrijwilliger aanmeldformulier. We hebben grote behoefte aan vrijwilligers die kunnen en willen helpen bij de opbouw en de afbouw op respectievelijk de vrijdagochtend en de zaterdagavond. Voor de vrijwilligers die we ook hebben zoals de brandwacht, EHBO en de verkeersregelaars is het volgen van een opleiding verplicht. Het is daarvoor moeilijk aan te geven of we die extra vrijwilligers nog kunnen gebruiken en/of er een opleiding wordt gegeven. 

Heb je interesse en wil je ons helpen geef je dan op met behulp van onderstaand aanmeldformulier. Als we je kunnen gebruiken c.q. nodig hebben nemen we contact met je op.

Vrijwilligers aanmeldformulier
  • Voornaam en achternaam aangeven zoals gewenst op certificaat
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ