Sponsors algemeen

Om dit evenement elk jaar weer te kunnen organiseren en gratis toegankelijk te maken is alleen maar mogelijk dankzij onze sponsors.  Wij zijn ze dan ook altijd zeer erkentelijk en dankbaar voor deze zo essentiële bijdrage. Alle sponsors bedanken we nog eens extra door elk jaar een sponsoravond met buffet te organiseren. Zo kunnen we nog even napraten en de afgelopen cross de revue laten passeren. 

Dit jaar kunnen we ook al onze sponsoren laten zien op het LED scherm in het parcours, waar ook de ronde tijden op vertoont worden. Nog meer exposure voor alle sponsoren!

Gebruik ons sponsor aanmeldformulier [ Klik hier ] om u op te geven als nieuwe sponsor.

Hoofdsponsors autocross Haarlemmermeer

Al jaren lang speelt Autobedrijf Langenkamp & van Steen een belangrijke zo niet essentiële rol bij de organisatie van de Autocross Haarlemmermeer.  Zij faciliteren een groot deel van de organisatie. Een Hoofdsponsor om op trots op te zijn.
Neem ook eens een kijkje op hun website [ Autobedrijf langenkamp en van steen

Autobedrijf Langenkamp & van Steen bestaat sinds 1 januari 1990. Begonnen in een schuur aan de Hoofdvaart, zijn wij vanaf medio 1991 gevestigd aan de Zuiderdreef 4a te Nieuw-Vennep.  Het bedrijf is opgericht door Richard van Steen en Frank Langenkamp.
Sinds mei 2001 is het bedrijf voortgezet door Frank en zijn vrouw Marjon Langenkamp.

Wat doen wij
Als universeel BOVAG garage in Nieuw-Vennep, zijn wij allround en voeren alle reparaties uit aan alle merken. Wij verzorgen uw APK, uw onderhoudsbeurten, aircoservice en alle andere reparaties. Ook voor uw lease auto kunt u bij ons terecht,

Wij verkopen occasions van alle merken, meest kleine tot middenklasse auto’s voor een leuke prijs.  Naast de occasions verkopen wij ook nieuwe auto’s van diverse merken en in elke prijsklasse. Langenkamp & van Steen is het juiste adres voor zowel een startersauto, een leuke jonge occasion of een nieuwe auto.

 

VAN GRONINGEN NIEUW-VENNEP B.V.

Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in het milieuverantwoord verwerken van ferro en non-ferro metalen. Bij de verwerking hiervan maken wij gebruik van een grote vaste groep vakbekwame medewerkers en een modern machinepark waaronder diverse mobiele kranen met sorteergrijpers en scharen. Tevens beschikken wij over een grote stationaire schaar.

Onze expertise stelt ons in staat om marktontwikkelingen te vertalen in, voor u relevante, innoverende en oplossingsgerichte diensten. Op onze website vindt u een nadere uiteenzetting van onze activiteiten, diensten en verwerkingsmogelijkheden. Kijk maar eens op hun website voor meer informatie [ Van Groningen Nieuw-Vennep ]

Alle overige Autocross Haarlemmermeer sponsors