Programma vrijdag 21 juni 2019

Traditiegetrouw tijdens de feestweek hebben wij op de vrijdagavond weer de 2-uurs cross. We beginnen rond 18.00 uur en omstreeks 22.00 uur is de winnaar bekend. 

Het doel voor de 2-uurs race is vrij simpel In 2 uur tijd samen met je team zo veel mogelijk rondes rijden . En ja, dat klinkt veel gemakkelijker dan het in werkelijkheid is. De meeste rijders rijden met standaard auto’s, waar natuurlijk dan de nodige aanpassingen aan zijn gedaan. De aanpassingen hebben met name betrekking op de veiligheid.  Voor de rest zijn de auto’s zo van de openbare weg geplukt. Kortom wij garanderen de bezoekers en de rijders hilarische en spannende situaties. Dit mag u niet missen dus we zien jullie graag weer bij deze cross. 

Vanaf 13:00 uur is het terrein open

Alle deelnemers krijgen een plek toegewezen

Van 15:00 tot 17:15 uur worden de auto’s gekeurd

Van 16:00 uur tot 17:30 uur inschrijving 2-uurs cross

Voorafgaand aan de 2-uurs race is er een demonstratie van de Paris-Dakar Truck door William van Groningen 

Paris-Dakar truck van William van GroningenStart 2-uurs race: 18:30 uur

Programma zaterdag 22 juni 2019

Zaterdag zijn er weer de hele dag individuele races in verschillende klassen. Om 10 uur begint het dagprogramma. Hoogtepunt is elk jaar weer onze eigen Venneper klasse. 

Alle Vennepse  coureurs komen in ieder geval 3 keer aan de start. In deze 3 manches moeten zij zoveel mogelijk punten scoren om door te gaan naar de finale. De finale wordt aan het einde van de dag gereden. Krijgen we dit jaar een nieuwe winnaar of is die van het vorige jaar nog steeds de beste?

Tijdschema:

Van 07:00 uur tot 08:30 uur worden de auto’s gekeurd

Van 07:30  tot 08:45 uur inschrijven voor de wedstrijd

Start van de wedstrijden vanaf 09:30 uur

Voor de grote finale zal er een demonstratie gereden worden met de Paris-Dakar Truck van William van Groningen!

Paris-Dakar Truck Van Groningen